Timmer- en trappenbedrijf van Kooten class=

 

 

Wij werken alleen op afspraak

Duurzaam Ontwikkelen

Bedrijven en organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Medewerkers gaan dus steeds langer doorwerken waardoor de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen wendbaarheid van organisaties. Werkgevers en werknemers die ervoor zorgen dat ze fit blijven voor het steeds sneller veranderende werk zijn op weg naar duurzame inzetbaarheid.

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten pakt met deze argumentatie de handschoen op. Met de slogan ’Duurzaam Ontwikkelen’ heeft het bedrijf een subsidie verkregen vanuit het Agentschap SZW om met al deze zaken aan de slag te gaan.

Zelf aan het roer staan

Uit recent onderzoek vinden vrijwel alle medewerkers in de MKB bedrijven het heel belangrijk om zelf aan het roer te staan van hun ontwikkeling en inzetbaarheid. Toch komt dit in de praktijk nog maar weinig voor. Het beperkte vermogen om eigen talent te verwoorden speelt vaak de doorontwikkeling parten. Waan van alle dag en onvoldoende stimulans van leidinggevenden spelen in het MKB ook een rol.

Duurzame medewerkers

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten  zet in op de duurzame medewerker. Daarvoor is een project gestart met een looptijd van 1 jaar in de periode tot en met 12 juni 2020. Dit project sluit aan bij de projecten waar ook duurzaamheid hoog op de agenda stond. Alle medewerkers worden meegenomen in het gekozen thema van het project. Het gaat hier over het stimuleren van interne mobiliteit, anticiperen op individuele ambities en ontwikkelingsmogelijkheden en het begeleiden naar ondernemerschap. Zowel op individuele basis als in groeps- en teamverbanden wordt onder meer gewerkt aan een verbetering van in- en externe communicatie, teamontwikkeling, ontwikkeling op basis van ambities en passie, alsmede ook de doelstellingen van het bedrijf op het gebied van missie en visie naar de toekomst.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over ons project ‘duurzaam ontwikkelen’? Neem gerust contact met ons op!

Project duurzame medewerker

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 64 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist