Timmer- en trappenbedrijf van Kooten class=

 

 

Wij werken alleen op afspraak

Complete kozijnen

Wij kunnen als timmerfabrikant complete kozijnen op maat leveren. Wij werken volgens ontwerp, danwel door u aangeleverd of door ons geschetst.
Het voordeel hiervan is dat het complete kozijn direct geplaatst kan worden, zonder dat er bijvoorbeeld aanpassingen of extra werkzaamheden op locatie nodig zijn.
Dit scheelt namelijk tijd en rommel. Heeft u daarnaast nog extra wensen? Wij nemen deze graag met u door.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw kozijn of kozijnen?
Neem contact op met Timmer- en trappenbedrijf van Kooten in Almere. U bent van harte welkom in onze fabriek, maar wij kunnen ook bij u langskomen om passend advies te geven.

Ramen en deuren

Wij kunnen de volgende mogelijkheden voor u realiseren, wat betreft complete kozijnen met ramen en deuren:

Eisen en duurzaamheid

Als bedrijf vinden wij het belangrijk onze verantwoording te nemen op maatschappelijk en duurzaam gebied. Wij zijn PEFC en FSC gecertificeerd wat u de zekerheid geeft van duurzame houtproducten.

De voordelen van een compleet kozijn

Er zijn een aantal voordelen van het aanschaffen van een compleet kozijn. U heeft als klant bijvoorbeeld geen omkijken meer naar losse onderdelen. Alles is geregeld. Daarnaast heeft u één partij om mee te communiceren,  namelijk Timmer- en trappenbedrijf van Kooten. Gezamenlijk komen wij tot heldere afspraken en een duidelijk plan. Wij komen onze afspraken altijd na. Mocht er iets tussenkomen, dan zullen wij u hier tijdig van op de hoogte stellen. Neem contact met ons op, bel met 036-5244684 of mail naar info@timmerfabriekvankooten.nl.

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 64 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist