Timmer- en trappenbedrijf van Kooten class=

 

 

Wij werken alleen op afspraak

Ramen vervangen en plaatsen

De ramen zijn een belangrijk onderdeel van de woning. Doorgaans zijn ze sfeervol, isolerend en ventilerend. Zijn uw kozijnen nog in prima staat maar zijn de ramen vergaan? Wilt u eventueel overstappen naar HR++ isolatieglas? Dan kunt u ook prima bij ons terecht. Timmer- en trappenbedrijf van Kooten is expert in het vervangen en plaatsen van ramen. Vraag een offerte aan!

De aanschaf van nieuwe ramen

Levensduur van ramen

Ramen hebben doorgaans een levensduur van tientallen jaren, tot soms zelfs een halve eeuw. Toch komt er een moment dat de ramen toe zijn aan vervanging. Wanneer het zover is wilt u geen verkeerde beslissing nemen, de aanschaf van één of meerdere ramen is namelijk een investering. Van Kooten kan u prima adviseren in de beste oplossing. Er staat een professioneel team voor u klaar!

Bestaande ramen vervangen voor nieuwe

Wij kunnen uw bestaande ramen vervangen voor nieuwe ramen, welke ook voldoen aan de meest recente eisen. De termen ramen, ruiten en kozijnen worden vaak door elkaar gebruikt. Het kozijn is het frame waarin het raam geplaatst wordt, het raam is het bewegende deel in een kozijn en de ruit is de beglazing.

Afwerking van de ramen

Het plaatsen van de ramen verzorgen wij, maar ook hebben wij goede contacten met diverse schilders voor het afwerken van de nieuwe ramen. Maak uw wensen kenbaar en wij verzorgen het graag voor u. Vraag een offerte aan voor de kosten of bel 036-5244684.

ramen

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 61 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist