Timmer- en trappenbedrijf van Kooten class=

 

 

Wij werken alleen op afspraak

Over ons

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten is opgericht in 2004 door vader Rob en zoon Martijn van Kooten.
De specialiteit lag toen in het leveren van halffabricaten zoals ramen en deuren. Daarnaast was de specialiteit van Rob trappen in de breedste zin van het woord, ofwel in elke gewenste vorm.
Hedendaags zijn zij nog steeds gespecialiseerd in trappen in elke gewenste vorm.
Timmer- en trappenbedrijf van Kooten levert nog steeds de halffabricaten zoals ramen, deuren of lijstwerk. Als aanvulling leveren zij tegenwoordig ook complete producten zoals kozijnen inclusief ramen en deuren.
Deze worden voorzien van isolatieglas, inclusief hang- en sluitwerk en afgehangen op locatie.

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten is uitgegroeid tot een echt familiebedrijf, waar in 2009 broer Erik in dienst is getreden. Inmiddels zijn er vier mensen werkzaam in het bedrijf.

Wat maakt van Timmer- en trappenbedrijf van Kooten uniek? De hoge kwaliteit van het geleverde werk en de gebruikte materialen. De klanten krijgen altijd degelijk en eerlijk advies.

Timmer- en trappenfabriek voor de regio t ’Gooi, Amsterdam en Almere

Zoekt u een timmerfabriek met passie voor het vak en voor tevredenheid van de klant? Dan bent u bij Timmer- en trappenbedrijf van Kooten aan het juiste adres! Onze werkgebied bestaat uit t’ Gooi, Amsterdam en Almere.
Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u vragen over onze Timmer- en trappenfabriek in Almere? Neem dan contact met ons op.
Bel 036-5244684 of mail info@timmerfabriekvankooten.nl. Wij staan u graag te woord!

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 61 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist