Timmer- en trappenbedrijf van Kooten class=

 

 

Wij werken alleen op afspraak

Houten trappen Almere

Van Kooten is uw leverancier van vaste trappen in diverse houtsoorten in Almere en omgeving. U wilt een nieuwe trap in uw woning of u heeft een nieuwbouw woning waar u een trap op maat in wilt laten plaatsen? Overleg met Van Kooten in Almere, gezamenlijk komen we tot de juiste oplossing.

Diverse soorten trappen

Als leverancier van trappen vervaardigen, leveren en plaatsen wij trappen op diverse manieren. Wat heeft u in gedachten? Welke soort trap past er in uw woning? Welk materiaal heeft uw voorkeur? Vergeet de kleurstelling niet. Hierbij een overzicht van de soorten trappen:

Duurzaam timmer- en trappenbedrijf

Van Kooten in Almere is een bedrijf dat bewust omgaat met duurzaam ondernemen. Dit is te merken aan de duurzame houtsoorten waar wij mee werken. Daarnaast gebruiken we voornamelijk milieuvriendelijke lakken en verf.

Kwalitatief, hoogwaardige trappen

Kwaliteit staat bij Van Kooten hoog in het vaandel, wij hechten veel waarde aan de producten die wij vervaardigen en de tevredenheid van onze klanten. Van Kooten heeft jarenlange ervaring en werkt met veel passie voor het vak. Qua houten trappen bieden wij een uitgebreid palet aan mogelijkheden, voor ieder interieur.

Contact over houten trappen Almere

Wilt u meer weten over timmer- en trappenfabriek fabriek in Almere en de creatie van uw ideale trap? Bel 036-5244684 of mail martijn@vankootenvof.nl. Naast houten trappen produceren wij ook ramen, deuren en complete kozijnen.

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 64 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist