Timmer- en trappenbedrijf van Kooten class=

 

 

Wij werken alleen op afspraak

Specials trappen

Specials trappen | Timmer- en trappenbedrijf van Kooten Almere ontwerpt en vervaardigt ook Specials. Specials trappen zijn van een bijzondere houtsoort of trappen van glas of RVS. Heeft u een bepaalde voorkeur? Wilt u het helemaal op uw eigen manier doen? Ga met ons om tafel. In onze Timmer- en trappenfabriek kunnen wij alles zelf maken.

Trappen van verschillende materialen

specials trappenWellicht wilt u een donkere trap of juist een lichte. De gekozen houtsoort bepaald mede de sfeer die de trap geeft. De meeste mensen kiezen ervoor het ontwerp en de vormgeving van de trap zo praktisch mogelijk te houden, en op te laten gaan in het interieur. Maar misschien heeft u andere ideeën? Wij gaan graag met u om tafel of komen langs bij u, om de mogelijkheden te bespreken en te schetsen. In onze trappenfabriek kunnen wij maatwerk realiseren. Ook als u een trap van glas of RVS wilt is dat geen probleem.

Grote- en kleine projecten

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten is inzetbaar op de particuliere markt maar ook voor grotere projecten, zoals nieuwbouw. Bent u aannemer en zoekt u een betrouwbare partner? Wij hebben jarenlange ervaring en expertise opgebouwd. Onze timmerspecialisten werken volgens afspraak en leveren kwaliteit. Bovendien gaan wij creatief te werk in het creëren van de juiste oplossing.

Duurzame materialen

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten neemt verantwoording wat betreft milieu. Alle producten worden gemaakt van- en met de beste materialen en afgestemd op de huidige eisen, zoals KOMO. Timmer- en trappenbedrijf van Kooten in Almere levert de beste kwaliteit, geheel afgestemd op uw wensen!

Vrijblijvende offerte?

In onze foto galerij hieronder vindt u een aantal van de door ons geproduceerde Specials. Heeft u interesse in de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvend gesprek of een offerte aan. Wij kunnen u prima adviseren aan de hand van uw wensen. Bel 036-5244684 of mail info@timmerfabriekvankooten.nl.

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 61 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist