Timmer- en trappenbedrijf van Kooten class=

 

 

Wij werken alleen op afspraak

Trappen: steek met kwart

De steek met kwart trap is precies het tegenovergestelde van de kwart met steek trap. Deze trap begint met een steek en eindig met een draai (linksom of rechtsom). Alle soorten trappen kunnen gemaakt worden van de houtsoort die u wenst. Wij werken alleen met materialen die voldoen aan de huidige eisen, zoals KOMO.

De timmerfabriek in Almere

steek met kwart trapBij onze timmerfabriek in Almere maken wij alles op maat. Heeft u zelf ideeën over de materialen en het kleurgebruik van uw trap? Bespreek deze met één van de vakmannen van Van Kooten. Wij kunnen ook een ontwerp voor u maken. Een prachtige trap die opgaat in uw interieur? Of een hippe trap, die heel eigen en modern is? Liever een trap van glas of RVS? Ook dat kan bij Timmer- en trappenfabriek Van Kooten. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Steek met kwart trap, op maat gemaakt

Wat de steek met kwart trap of de kwartslag trap typeert, is de vorm. De kwartslagtrap is een rechte trap met aan de onderzijde of aan de bovenzijde een draai van 90 graden. De beschikbare ruimte voor de trap speelt een belangrijke rol bij de selectie van het soort trap. Eventueel kan de trap ook als dubbelkwart worden gemaakt. Ook is het qua vormgeving belangrijk rekening te houden met de plek van de trap. Valt deze weg in het interieur of komt de trap op een opvallende plek? U bent er in ieder geval zeker van dat wij een exclusieve trap voor u maken!

Fotogalerij met voorbeelden

Alvast een indruk krijgen van de steek met kwart trap? Bekijk de foto galerij hieronder, met de door ons gemaakte steek met kwart trappen.
Maak een afspraak met Timmer- en trappenfabriek Van Kooten in Almere, bel 036-5244684 of mail info@timmerfabriekvankooten.nl.

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 61 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist