Timmer- en trappenbedrijf van Kooten class=

 

 

Wij werken alleen op afspraak

Kozijnen

Bij Timmer- en trappenbedrijf van Kooten kunt u terecht voor complete kozijnen, ramen, deuren en toebehoren. Bij kozijnen kunt u denken aan draai/kiep, schuifpuien, tuindeur kozijnen, deurkozijn, vast glas kozijn en draai raamkozijnen. Wilt u graag een vrijblijvende offerte? Neem contact op.

Ontwerp en advies

Wij adviseren u graag, zodat u de juiste keuze kunt maken geheel naar wens. Ook in het ontwerpen van kozijnen en deuren zijn wij vaardig. Onze medewerkers denken met u mee en samen komen we tot de juiste oplossing, welke aansluit bij het interieur en exterieur van uw woning. Als onze klanten tevreden zijn, zijn wij ook tevreden!

Complete kozijnen

kozijnenWij leveren complete kozijnen, met ramen en deuren eventueel inclusief sluitwerk, beslag en profielcilinder. Wij kunnen uw kozijn op verschillende manieren spuiten. In de grondverf, de voorlak en in de finish. Desgewenst ook met isolatieglas.Onze producten voldoen aan de meest recente eisen.

Ramen en deuren

Zoekt u een nieuwe binnendeur of juist een mooie buitendeur van hoge kwaliteit? Wij maken graag een passende offerte voor u die voldoet aan de eisen en uw voorkeuren. Is het hoog tijd uw ramen te vervangen of wilt u graag overstappen op isolatieglas? Dan kunnen wij bestaande ramen vervangen voor nieuwe ramen. Desgewenst schakelen wij een professionele schilder in voor de afwerking ervan.

Ook toebehoren zoals scharnieren, ventilatieroosters, profielcilinders, hang- en sluitwerk, meerpuntsluitingen, sierbeslag en vliegenhorren hebben wij in ons assortiment.

Interesse in kozijnen? Neem contact op!

Onze Timmer- en trappenbedrijf van Kooten is gevestigd in Almere. Wij zijn een echte vakspecialist in het vervaardigen van maatwerk. Kom eens langs bij de timmerfabriek, onze medewerkers werken met passie voor het vak en kunnen u prima adviseren. U kunt ook bellen met 036-5244684 of mailen naar info@timmerfabriekvankooten.nl. Tot ziens in onze timmerfabriek in Almere!

Volg ons ook op Facebook!

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 64 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist