Timmer- en trappenbedrijf van Kooten class=

 

 

Wij werken alleen op afspraak

Trappen

Geef uw woning een persoonlijke uitstraling met een duurzame houten trap op maat. Timmer- en trappenbedrijf van Kooten levert vaste trappen in verschillende houtsoorten. Wat zijn uw wensen? Welke ideeën heeft u en wat sluit mooi aan op het interieur van uw woning? In ons timmer- en trappenbedrijf ontwerpen en vervaardigen wij houten trappen. Wij kunnen een nieuw voorstel voor u ontwerpen, of u levert een concept aan dat wij verder uitwerken.

Uw trap op maat laten maken

Een trap in de woonkamer of een vaste trap naar de zolderverdieping? Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van houten trappen. Welke houtsoort heeft uw voorkeur of wilt u liever glas of RVS? Welke kleur moet het worden? Wij maken alles in onze eigen timmerfabriek in Almere. Neem contact op en bespreek uw voorkeuren, wij adviseren u graag over de beste oplossing. Er zijn verschillende soorten trappen mogelijk:

Trappen

Houten trappen

Voor uw houten trap kunt u een keuze maken uit verschillende houtsoorten. Denk aan vuren, grenen , mahonie, essen, merbau, iroko, jatoba, berken, esdoorn, eiken en beuken.De trap wordt exact op maat gemaakt naar aanleiding van onze meetopname.

In onze timmerfabriek werken wij voornamelijk met duurzaam hout. We gebruiken milieuvriendelijke lakken en verf.

Interesse? Maak een afspraak!

Indien gewenst maakt u een afspraak en komt één van onze experts bij u langs om de mogelijkheden te inventariseren. Wij geven u degelijk en juist advies en denken met u mee. Een trap die aansluit op uw interieur en decoratie, geheel naar u wensen. Daar gaat het om!

Wilt u een offerte ontvangen? Neem contact op en vermeld de hoogte van de bovenkant van de vloer tot en met het plafond, en de trapgat afmetingen.

U kunt ons bereiken op 036-5244684 of stuur een mail naar info@timmerfabriekvankooten.nl.

Wij zien er naar uit u binnenkort van dienst te mogen zijn!

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 64 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist