Timmer- en trappenbedrijf van Kooten class=

 

 

Wij werken alleen op afspraak

Dubbel kwart trap

Dubbel kwart trap | Bij Timmer- en trappenbedrijf van Kooten kunt u terecht voor een prachtige dubbel kwart trap. Dit type trap kan in diverse houtsoorten gemaakt- en geleverd worden. Denk aan vuren, grenen , mahonie, essen, merbau, iroko, jatoba, berken, esdoorn, eiken en beuken.

dubbel kwart trapWat is een dubbel kwart trap?

Een dubbel kwart trap, of ook wel de halve slag trap genoemd, maakt een 180 graden draai. Deze uitvoering wordt vaak toegepast wanneer de ruimte iets beperkter is. De dubbel kwart trap kan verschillen van 1 spil tot meerdere spillen. Deze trap is in zijn geheel aan te passen aan uw wensen en de mogelijkheden binnen uw woning of pand.

Exclusieve maatwerk trappen

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten fabriceert en installeert exclusieve maatwerk trappen. Maak een afspraak en bespreek uw wensen en ideeën met een van onze specialisten. Gezamenlijk komen we tot het juiste ontwerp en de realisatie daarvan. Belangrijk is dat de trap aansluit op het interieur van uw woning of pand. Een prachtige trap, ook nog eens functioneel, geheel naar uw wensen en de eisen die de locatie stelt.

Vraag een offerte aan!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een dubbel kwart trap / halve slag trap. Na een persoonlijk gesprek, waarbij al uw wensen en ideeën in kaart worden gebracht, maken wij een passend plan inclusief prijsopgave. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 036-5244684 of u kunt een mail sturen naar info@timmerfabriekvankooten.nl. Wij helpen u graag verder!

Ander model trap?

Is het toch niet de dubbel kwart trap die u nodig heeft, maar een ander model? Bekijk dan ook de andere trappen die wij kunnen maken en plaatsen. Heeft u advies nodig in het keuzeproces? Neem gerust contact op met Timmer- en trappenbedrijf van Kooten. Wij spelen graag in op uw vragen. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en expertise! De producten waar wij mee werken worden gemaakt van de beste materialen en voldoen aan de huidige eisen, zoals KOMO.

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 64 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist