Timmer- en trappenbedrijf van Kooten class=

 

 

Wij werken alleen op afspraak

Kwart met steek trap

De kwart met steek trap is een uitvoering die begint met een draai (linksom of rechtsom) en gaat over in een steek trap. Overweegt u een nieuwe trap in uw woning of gaat het om nieuwbouw? In onze trappenfabriek in Almere vervaardigen wij trappen op maat. U komt zelf met een idee dat wij voor u realiseren of wij bedenken het ontwerp voor u. Natuurlijk kunnen wij u ook adviseren en denken wij met u mee indien gewenst.

Houten trappen

trap kwart met steekWilt u een houten trap, die mooi opgaat in het interieur? Uiteraard ook functioneel, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte. Bij Timmer- en trappenbedrijf van Kooten gebruiken wij alle houtsoorten in de kleur die uw voorkeur heeft. Houten trappen naar elk gewenst model. De producten waar wij mee werken worden gemaakt met de beste materialen en naar de huidige eisen, zoals KOMO. Bij onze trappenfabriek in Almere krijgt u alleen het beste!

Offerte voor maatwerk

Bent u geïnteresseerd in onze professionaliteit en vakmanschap? Vraag een offerte aan of maken direct een afspraak. U kunt langskomen in onze timmer- en trappenfabriek in Almere, of wij komen de mogelijkheden bij u inventariseren. Timmer- en trappenbedrijf van Kooten voor alle soorten trappen. Een trap in de woonkamer, een zoldertrap of een houten trapleuning. Bel 036-5244684 of mail info@timmerfabriekvankooten.nl voor meer informatie.

Alle soorten trappen, wenteltrap of draaitrap

Iedereen is wel bekend met de wenteltrap. De term ‘wenteltrap’ is het verzamelbegrip voor alle trappen die spiraalvormig omhoog leiden rond een gat. De trap maakt minstens een halve cirkel zonder centraal punt waar het omheen draait. In het midden is de trap open. Of het nu gaat om trappen van hout, steen, beton, staal of glas. Een wenteltrap staat erg mooi en gaat op in het interieur van de kamer waarin deze geplaatst is. Bij Timmer- en trappenbedrijf van Kooten kunt u terecht voor alles soorten trappen.

Voorbeelden van trappen

Bekijk de door ons geleverde kwart met steek trappen in de fotogalerij of vraag naar de mogelijkheden.

Een trap op maat laten maken?

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte trap? Heeft u interesse in onze dienstverlening of heeft u een vraag? In alle gevallen kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via 036-5244684 of u kunt mailen naar info@timmerfabriekvankooten.nl. Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet!

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 61 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist