Timmer- en trappenbedrijf van Kooten class=

 

 

Wij werken alleen op afspraak

CNC Houtbewerken

CNC staat voor Computer Numerical Control. Dit betreft een computergestuurde regeling van werktuigmachines die snel en nauwkeurig stukken moeten maken in metaal, kunststof of hout.  CNC is een techniek waarbij houtbewerkingen dus worden uitgevoerd met behulp van een computer. Onderstaand een video van hoe dit proces in zijn werk gaat.

Dit is één van de machine die in ons bezit is. Hierdoor kunnen wij al met al nog sneller en beter inspringen op de vraag van u als klant.

Voordelen van CNC houtbewerken

In de eerste plaats is het voordeel van CNC houtbewerken dat door computergestuurde opdrachten zeer nauwkeurig gewerkt kan worden. Bovendien is het gebruik van CNC bijvoorbeeld ideaal bij productie van grotere aantallen waardoor er geen onderlinge verschillen kunnen ontstaan zoals bij handmatige bewerkingen. Hierdoor zijn maatverschillen uitgesloten en voldoet elk product dus aan dezelfde maatvoering.
Het eindresultaat is maatwerk tot in detail. Omdat CNC een specialistische manier van houtbewerken is dient degene die de machine bediend kennis te hebben over alle mogelijkheden die het apparaat biedt. Door onze kennis van deze bewerkingsmethode kunnen wij echter de meest uiteenlopende bewerkingen realiseren.

De bewerkingen die wij CNC uitvoeren zijn onder andere

Ontwerp

Heeft u een ontwerp dat u wilt laten maken? Timmer- en trappenbedrijf van Kooten gaat graag de uitdaging aan om samen met u het gewenste ontwerp te realiseren. De mogelijkheden met CNC houtbewerking zijn eindeloos, wij maken graag uw eigen ontwerp waar!

Meer informatie?

Wilt u graag kennis maken met Timmer- en trappenbedrijf van Kooten? Kom dan gerust eens langs bij ons in de fabriek! Wij adviseren u graag! Voor het maken van een afspraak of het stellen van een vraag kunt u ons telefonisch bereiken via 036-5244684 of u kunt mailen naar info@timmerfabriekvankooten.nl Wij helpen u graag verder!

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 64 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist