Timmer- en trappenbedrijf van Kooten class=

 

 

Wij werken alleen op afspraak

Deuren op maat

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten is specialist in het op maat maken van deuren en kozijnen. Bent u op zoek naar die ene binnendeur of juist een mooie en bovendien kwalitatieve buitendeur? Dan kunt u bij ons alle kanten op. In onze timmerfabriek in Almere vervaardigen wij onder andere houten kozijnen, ramen en deuren. Allemaal op maat, van hoge kwaliteit en tevens geheel naar uw wensen.

Persoonlijke werksfeer en advies

Wij gaan professioneel te werk én de sfeer is tevens persoonlijk. Wij vinden het bovendien belangrijk exact te weten wat u voor ogen heeft en binnen welk budget. Daarom bent u van harte welkom in onze timmerfabriek in Almere om de mogelijkheden door te nemen. Van ontwerp tot realisatie, wij verzorgen het graag voor u. In alle kleuren en een scala aan materialen, veel is mogelijk en wij ondersteunen u daarom graag in dit proces.

Vaklieden in Almere

In onze timmerfabriek in Almere vervaardigen onze vaklieden alle soorten kozijnen, ramen en ook deuren op maat. Hoge kwaliteit maatwerk dat aansluit op zowel uw interieur als uw wensen. Professionele en goede service, daar gaat het ten slotte om. In de fabriek maken wij gebruik van duurzame materialen en de juiste gereedschappen, waarmee wij aan iedere vraag kunnen voldoen.

Ramen vervangen en isolatieglas

Ook het vervangen van ramen en/of het overstappen op isolatieglas behoort tot de mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen voor het vervangen van ramen of bijvoorbeeld het plaatsen van isolatieglas?
Neem hieronder contact met ons op. Wij onderhouden goede contacten binnen ons netwerk, waarmee wij u op meerdere vlakken van dienst kunnen zijn, als ook het inschakelen van bijvoorbeeld een professionele schilder

Offerte op maat

Neem contact op voor een passende offerte die niet zowel naadloos aansluit op uw wensen als ook op de mogelijkheden binnen uw interieur/woning. U kunt bellen met 036-5244684. Daarnaast kunt u natuurlijk ook mailen naar info@timmerfabriekvankooten.nl.

Fotogalerij

Bekijk de door ons geleverde deuren in de fotogalerij en vraag bijvoorbeeld naar de mogelijkheden.

Timmer- en trappenbedrijf van Kooten

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 64 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist